Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μπρεδήμας σε Καλαμάτα, Τζώρτζης στη Μεσσήνη

ImageΚαι επίσημα υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Μετά από διεργασίεσ αρκετών εβδομάδων και μπαράζ αρνήσεων από υποψηφίους, το ΠΑΣΟΚ κατέληξε τελικά στο όνομα του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Θεόδωρος Μπρεδήμας, δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος, σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για το Δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας κι αυτός που θα πρέπει να τρέξει από σήμερα τις διαδικασίες, προκειμένου να διεξαγάγει έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σημερινή δημοτική ομάδα της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο είναι των Γ. Νταγιόπουλου και Β. Δικαιουλάκου, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσει η Β. Τσακαλάκου.

Από τους υπόλοιπους φαίνεται δύσκολο να υπάρξει συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες του Νοεμβρίου. Από τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων φαίνεται ότι η Γ. Βασιλάκη θα είναι και πάλι υποψήφια στην Αρτεμισία.
Δήλωση Θ. Μπρεδήμα
Σε δηλωσή του ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος Καλαμάτας Θ. Μπρεδήμας αναφέρει: «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψήφιων Δημάρχων, για την τιμή που έγινε στο πρόσωπό μου, να ηγηθώ του συνδυασμού για το Δήμο Καλαμάτας, με τη στήριξη του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Η τιμή της στήριξης την κρίσιμη αυτή περίοδο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και της νέας εποχής στην Αυτοδιοίκηση, με την εφαρμογή του “Καλλικράτη”, αποτελεί ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη.
Ο συνδυασμός μας θα έχει τα χαρακτηριστικά όλων αυτών των αλλαγών που προωθεί και απαιτεί η κοινωνία.
Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες των Δήμων Καλαμάτας, Αρφαρών, Θουρίας και Άριος, για να δώσουμε όλοι μαζί έναν ωραίο αγώνα, αντάξιο της μακρόχρονης ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα Καλαμάτα στη νέα εποχή».
-Στη χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνεται και το όνομα του Ν. Τζώρτζη για υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου