Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλικό ματς για Μπαχράμη

ImageΤον τίμησαν παλιοί συμπαίκτες και φίλαθλοι
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό ματς που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Καλαματιανού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη. Αντιμέτωποι τέθηκαν φίλοι και συμπαίκτες του Παναγιώτη Μπαχράμη με επίλεκτους του ΠΣΑΠ. Τις δύο ομάδες στελέχωσαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, αλλά δείχνοντας την ανθρωπιά τους βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του κοσμαγάπητου «Ποτούλη».
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
6΄ ο Άρης Γαλανόπουλος σέντρα, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ωραία κεφαλιά, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
12΄ο Βαγγέλης Καούνος ωραία ατομική προσπάθεια και πάσα στον Βασίλη Φωτεινάκη, που πλάσαρε, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απέκρουσε, ο Βασίλης Μπεγέτης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
19΄ ο Βασίλης Μπεγέτης έκανε ωραίο πλασέ μόλις άουτ.
20΄ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μ’ εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ.
22΄ ο Νίκος Λυμπερόπουλος διαγώνιο σουτ μόλις άουτ.
25΄ ο Τάκης Δρούγας δυνατό σουτ, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.
35΄ ο Βαγγέλης Καούνος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
40΄ ο Βασίλης Μπλέτσας με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1.
46΄ο Βασίλης Μπλέτσας ωραίο πλασέ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
47΄ ο Ανδρέας Γυφτάκης με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Το φιλικό ματς σφύριξε ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Βοηθοί ήταν οι Ηλίας Αλεξέας, Στάθης Ζαρακοβίτης, ενώ 4ος διαιτητής ο Γιώργος Μπλάνας.
«ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗ» (Βασίλης Γεωργόπουλος, Νικήτας Παπανικολόπουλος): Σ. Λυμπερόπουλος, Μαυρέας, Παλαμάρας, Π. Σακελλαρόπουλος, Δέδες, Μπλέτσας, Π. Αργάνης, Λαδάκης, Μπεγέτης, Καούνος, Φωτεινάκης (αρχική ενδεκάδα), Χριστοφιλέας, Ν. Αργάνης, Θεοχάρης, Καραμπάγιας, Σκαπίν, Κακαλέτρης, Κ. Μπαχράμης, Χατζηαγγελής, Ι. Σακελλαρόπουλος.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΣΑΠ (Άγγελος Σκαφιδάς, Γιώργος Δώνης): Κωνσταντόπουλος, Γαλανόπουλος, Ιωάννου, Δέλλας, Λαμπρόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος, Φωτάκης, Καλαντζής, Μπελεβώνης, Δρούγας (αρχική 11άδα), Γεωργέας, Τζούμπα, Δημητρούλιας, Γυφτάκης, Τσάνας.
Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, ενώ ο Καλαματιανός αθλητικός συντάκτης Σωτήρης Γεωργούντζος αναφέρθηκε στην προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του φιλικού, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν τις δύο ομάδες.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντινομάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Δημήτρης Μπούχαλης, ο πρόεδρος του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Γιώργος Ράλλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Μανώλης Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμάτας Παναγιώτης Χριστόφορος και ο θείος του αείμνηστου Παναγιώτη Μπαχράμη Νικόλαος Μπελίτσος.
-Πλακέτα στη σύζυγο του αείμνηστου Παναγιώτη Μπαχράμη, Ευσταθία, απένειμαν ο πρόεδρος του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Γιώργος Ράλλης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ. Η Καλαμάτα Μανώλης Θεοδώρου και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμάτας Παναγιώτης Χριστόφορος.
-Στο κέντρο του γηπέδου ήταν τοποθετημένη φωτογραφία του Παναγιώτη Μπαχράμη, φορώντας φανέλα της Μαύρης Θύελλας, ενώ πριν από την έναρξη της φιλικής συνάντησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν λουλούδια. Επίσης, ήταν τοποθετημένο πανό που έγραφε: «Ποτούλη θα είσαι στις καρδιές όλων μας».
-Το φιλικό παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, αρκετοί νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Αριστείδη Σταθόπουλο, ο επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Δημήτρης Μπαρδουνιώτης, ο παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο εκ των Ενωσιακών προπονητών της ΕΠΣΜ Αλέκος Τσατάς, και πολυάριθμοι παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του Παναγιώτη Μπαχράμη.
-Ο γνωστός φίλαθλος της Μαύρης Θύελλας Σπύρος Παναγιωτόπουλος, που φορούσε μια φανέλα του Π.Σ. «Η Καλαμάτα», παρακολούθησε ιδιαίτερα συγκινημένος το φιλικό ματς, ενώ σε σύντομο χαιρετισμό ανέφερε: «Αθάνατε Ποτούλη, δε σε ξεχνάμε ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου