Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δραστηριότητες του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου

ImageΣτην τελετή της καθόδου της Σεπτής εικόνας της Θεοτόκου, από την Ιερά Μονή Βουλκάνο στη πόλη της Μεσσήνης, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος τη Δευτέρα 20/9. Μετά το πέρας της Λιτάνευσης της Ιερής εικόνας, ο Δ. Δράκος επισκέφθηκε την εμποροπανήγυρη και συζήτησε από κοντά με εμπόρους αλλά και πλήθος κατοίκων.
Το μεσημέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους υποψηφίους που απαρτίζουν το συνδυασμό του νομού Μεσσηνίας για το Περιφερειακό Συμβούλιο και συζήτησαν κυρίως οργανωτικά θέματα.
Το απόγευμα, ο Δ. Δράκος επέστρεψε στην Τρίπολη, έδρα του προεκλογικού του αγώνα, προκειμένου να παραστεί στην τελετή των εγκαινίων του νέου κτιρίου της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Το απόγευμα της Κυριακής 19/9, ο Δ. Δράκος περιόδευσε στο νομό Αργολίδας, συνοδευόμενος από το νομάρχη  Βασίλη Σωτηρόπουλο και αυτοδιοικητικά στελέχη. Σταθμοί της περιοδείας του Δ. Δράκου ήταν το Κιβέρι, οι Μύλοι, το Σκαφιδάκι και η Νέας Κίος, όπου είχε σειρά επαφών τόσο με κατοίκους, όσο και με εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Στη συνέχεια οι Δ. Δράκος, Β. Σωτηρόπουλος και τα μέλη της συνοδείας τους κατευθύνθηκαν στην πόλη του Άργους και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου χαιρέτησαν εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής.
Το πρόγραμμα της Τρίτης 21/9 περιλαμβάνει μετάβαση στην Αθήνα, όπου ο Δ. Δράκος θα έχει σειρά σημαντικών επαφών, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το νομό Κορινθίας, όπου με τη συνοδεία του νομάρχη και υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκο Ταγαρά θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπροσώπους τοπικών φορέων.
α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου